Marius Enger Sæthre

Teamleader Spileavdelingen

Modulvegger AS

Mitt svennebrev det tok jeg hos Modulvegger AS i 2016. Her ble jeg faglig utfordret og fikk sjansen til å teste mine ferdigheter. Jeg vil skryte av opplæringskontoret som har vært enestående og fulgte opp hele veien. I dag er jeg Teamleder i Spileavdelingen hos Modulvegger.

Ved siden av dette tar jeg videre utdanning på teknisk faghøyskole. Her er jeg med på alt fra prosjekt ledelse og beregning til konstruksjoner. Alt i alt lærer jeg det som skjer på byggeplassen. Løpet mitt går utover 4 år og har vært så heldig å få støtte av bedriften min til dette. Når jeg da blir ferdig med dette, sitter jeg igjen som fagskole ingeniør.

En utrolig fint ting med å bli snekker er at dette har jeg fått god nytte av når jeg senere har etablert meg og da innrede eget hjem. Det som fanget min interesse for faget var på snekkerverksted i VG 1, der fikk jeg prøve yrket ordentlig. Jeg fikk lage mye forskjellig på verkstedet sammen med lærere og andre elever.

Mitt råd til du som vil bli snekker:

Vær innstilt på gå løpet ut, for det vil gagne deg i arbeidslivet og privatlivet!

Marius med døren han lagde under svenneprøven sin i 2016